top of page

ILCA TISZTÚJÍTÓ KÖZGYŰLÉS ÉS ALAPSZABÁLY MÓDOSÍTÁS


Kedves ILCA Tagok, Edzők és Egyesületi Vezetők,

 


A 2024. február 28-án lezajlott közgyűlésen megválasztásra került a Magyar ILCA Osztályszövetség új Elnöksége. A jelenlévő és a meghatalmazással szavazó ILCA tagok által meghozott döntés szerint az elnökségi tagok:

Csomai József

Ifj. Majthényi Zsombor

Majthényi Zsombor

Pál Gaszton

Szakasits György

Tóth Mónika


A közgyűlésen módosítás történt a Magyar ILCA Osztályszövetség Alapszabályában is, ami az Osztályszövetség hivatalos kommunikációs csatornáját érinti. Ahogyan arra már korábbiakban is igyekeztük felhívni figyelmeteket minden fórumunkon, a továbbiakban a Magyar ILCA Osztályszövetség elsődleges hivatalos kommunikációs csatornája a tagok tájékoztatására a Magyar ILCA Osztályszövetség hivatalos honlapjának magyar nyelvű változata, amely az alábbi linken érhető el: 

A honlapot érintő jövőbeni esetleges átmeneti üzemzavar fennállásakor az osztályszövetség másodlagos hivatalos kommunikációs csatornája a tagok tájékoztatására a Magyar ILCA Osztályszövetség hivatalos Facebook oldala, az ILCA Hungary. Esetleges eltérő információ esetén az elsődleges kommunikációs csatornán, a Magyar ILCA Osztályszövetség hivatalos honlapján megjelenő tájékoztatás élvez prioritást.

Kérjük, hogy a weboldalra végezzétek el a regisztrációt, akár a Goggle fiókotok összekapcsolásával, mert ebben az esetben automatikus értesítő emailt is kaphattok a honlapon megjelenésre kerülő minden új információról.

 

A közgyűléssel hatályba lépett új Alapszabályt, a Közgyűlés és az azt követő első elnökségi ülés jegyzőkönyvét a Magyar ILCA Osztályszövetség honlapján, a Dokumentumok menüpontban találjátok meg. Ugyanitt összegyűjtöttük nektek az összes általunk fellelhető hazai vonatkozású versenyeredményt egészen 2007-ig visszamenőleg, valamint közétettünk néhány az ILCA versenyzők és edzők számára hasznos dokumentumot.

A honlap galériájába is érdemes benéznetek, hiszen már megtalálhatjátok az elmúlt két versenyévad ILCA fényképeit és hamarosan az összes általunk összegyüjtött Laseres fotó archívum feltöltésre kerül.

 

 

Magyar ILCA Osztályszövetség Elnöksége


28 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page